Angstige hond gedragstraining

Gedragsbegeleiding

Laat je hond vervelend gedrag zien?

Valt je hond uit naar andere mensen of honden? Is je hond angstig voor geluiden of kan je hond niet alleen zijn? Zit je met je handen in het haar of schaam je je voor zijn ongewenste gedrag? Dan kun je wel wat professionele hulp gebruiken. Laten we samen werken aan dit probleem middels gedragstherapie.

Gedragsbegeleiding is beschikbaar voor alle rassen.

Geen reguliere hondentraining meer Jachttraining met een twist

Wat houdt gedragstherapie in

Gedragstherapie is er voor honden met een gedragsprobleem. Er zijn veel verschillende type honden en ook veel verschillende soorten problemen. Elke hond is anders, daarom kijk ik naar je hond als een individu en niet alleen naar de rasstandaard.  Gedragstherapie is een begeleiding die speciaal op maat wordt gemaakt voor jouw hond.

Gedragstraining voor hond met vervelend gedrag

Hoe ziet zo’n gedragsbegeleiding eruit?

Nadat je contact met me op hebt genomen betreft je probleemvraag, stuur ik je een vragenformulier. Deze mag je ingevuld retourneren. Zodra ik het formulier terug heb ontvangen, maken we een afspraak voor een consult bij je thuis. Het consult duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens een keukentafelgesprek bespreken we de problematiek rondom je hond, terwijl ik intussen je hond observeer. Ik deel mijn inzichten en geef je direct handvatten. Na het gesprek maak ik een uitgebreid behandelplan om je verder te helpen. Na ongeveer 2 weken bespreken we telefonisch de voortgang.  Verder zal ik je gedurende 2 maanden per mail begeleiden.

Kosten voor gedragstherapie zijn 235 euro inclusief reiskosten binnen een straal van 10 km. Overig in overleg.

Heeft je hond een probleem waarmee je geholpen wilt worden, maar is het probleemgedrag niet van grote aard, kijk dan even bij onder het kopje individuele begeleiding voor meer info. Ik help je graag verder.